Pengumuman

Ibu bapa dan pelajar boleh memuat turun Takwim MRSM Balik Pulau 2018. Klik sini

Rujukan IB Framework untuk bahan bacaan ibubapa/guru/pelajarKlik sini 

MRSM Balik Pulau tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini

Aktiviti Maktab

 JEMPUTAN MAJLIS HI-TEA 2018

 


 SURAT JEMPUTAN SEMPENA MAJLIS MOHON RESTU PT3 DAN SPM MRSM BALIK PULAU

Maklumankan tentang surat jemputan sempena Majlis Mohon Restu PT3 dan SPM yang akan diadakan pada 21 September 2018 (Jumaat) boleh dimuat turun di link yang disediakan. Terima kasih. (Muaturun surat makluman)


MAKLUMAN BAYARAN TAMBAHAN WANG PENCAK TINGKATAN 5

Pihak maktab ingin memaklumkan tentang kutipan wang pencak sebanyak RM50 untuk tujuan kecemerlangan anak-anak pelajar Tingkatan 5. Bayaran boleh dibuat secara tunai, cek atau kiriman wang pos atas nama MUAFAKAT MRSM Balik Pulau. Terima kasih. (Muaturun surat makluman)


MAKLUMAN BAYARAN GRADUASI PELAJAR TINGKATAN 5

Pihak maktab ingin memaklumkan tentang kutipan wang graduasi pelajar tingkatan 5 sebanyak RM 60 untuk tujuan meraikan kejayaan pelajar. Bayaran boleh dibuat secara tunai, cek atau kiriman wang pos atas nama MUAFAKAT MRSM Balik Pulau. Terima kasih. (Muaturun surat makluman) 


MAKLUMAN BAYARAN WANG PENCAK TING 1 DAN TING 4

Pihak maktab ingin memaklumkan tentang kutipan wang pencak sebanyak RM100 untuk tujuan kecemerlangan para pelajar. Bayaran boleh dibuat secara tunai, cek atau kiriman wang pos atas nama MUAFAKAT MRSM Balik Pulau. Terima kasih. (Muaturun surat makluman)


MOHON RESTU

 


KEPUTUSAN PEPERIKSAAN 

Undian